top of page

Välkommen till

S&T Framework AB!

Idag är det första dagen

för er verksamhets framtid.

 

Idag kommer mängder av projekt att startas, som sedan visar sig inte ge något som helst värde till verksamheterna.

Fast det var ju i alla fall bra att vi höll budget och tidsplan.

 

Vad skulle det innebära för er om ni på förhand visste exakt vilka projekt och andra

aktiviteter som kommer att bidra optimalt till att ni når ert mål?

 

Varför inte ta denna dag som starten på någonting helt nytt inom er verksamhet? 

 

Dagen, då ni inleder möjligheten att med precision kunna identifiera och sedan välja ut endast de aktiviteter som kommer att bidra till ert mål på det absolut mest optimala sättet.

 

Dagen, då ni upptäckte GoPlan-metoden, världens kanske mest effektiva målfokuseringsmetod.

GoPlan

När ni vill identifiera de aktiviteter som kommer att bidra, respektive inte bidra, optimalt till att er verksamhet når sitt mål.
Och sedan beräkna aktiviteternas kostnad och målets värde samt ställa dessa två i relation till varandra inför ert investeringsbeslut.
 

Aplan

När ni redan har en idé om en aktivitet som bedöms skapa nytta och nu vill beräkna dess kostnad och värde samt ställa dessa två i relation till varandra inför ert investeringsbeslut.  

Hplan

När ni vill identifiera vilka aktiviteter som skapar ökad medarbetarhälsa samt se vilken påverkan detta får på ert resultat. För att sedan beräkna aktiviteternas kostnad och målets värde samt ställa dessa två i relation till varandra inför ert investeringsbeslut. 

Arbetsbord

ITSS Jobb

ITSS Jobb är en metod att användas för människor som önskar kartlägga vilka aktiviteter som fordras för att nå ett speciellt mål. Den passar därför ytterst bra för personer som önskar ett nytt arbete eller kanske funderar på att starta ett företag.

Professionell kvinna på ett kontor

ITSS Karriär

ITSS Karriär är en metod att användas för människor som önskar kartlägga vilka aktiviteter som fordras för att nå ett speciellt mål. Den passar därför ytterst bra för personer som vill kartlägga den effektivaste vägen till den karriär man önskar.

Akustisk gitarr

ITSS Artist

ITSS Artist är en metod att användas för människor som önskar kartlägga vilka aktiviteter som fordras för att nå ett speciellt mål. Den passar därför ytterst bra för personer med artistambitioner och vill kartlägga den effektivaste vägen till den framgång man önskar.

AA_S.png

NYHETER! 

bottom of page